Contact

Boekingsmogelijkheden:
Voor boekingen van Lady BlaBla kunt u contact opnemen met ons.

Let it Show LIVE: 1 x 30 min. on stage + Meet & Greet – 995,- excl. 6% btw.

Lady BlaBla zorgt voor een positieve sfeerinjectie tijdens een interactieve show van 30 minuten. Met haar meest bekende liedjes (‘Baby, jij mag anders zijn’, ‘Jij bent een mooi mens’, ‘Bladibla’), aanstekelijke enthousiasme en veel humor, draagt Lady BlaBla spelenderwijs bij aan meer bewustwording bij kids en tieners. Daarna is Lady BlaBla nog 30 minuten aanwezig voor een begroeting en ontmoeting, het uitdelen van (gratis) handtekeningkaarten of een invulling naar uw wens (bijvoorbeeld presentatie).

Lady BlaBla’s Positieve Pest Programma:
‘Lady BlaBla’s Positieve Pestprogramma’ duurt vier dagen. Elke dag krijgt de groep drie opdrachten die in totaal ongeveer 60 minuten duren. Op de vijfde dag komt het kleurrijke anti-pest icoon langs voor een spetterend optreden van 60 minuten. U kunt zelf kiezen om het programma in één week (elke dag drie opdrachten) of bijvoorbeeld een maand (elke week drie opdrachten) aan te bieden.

Voor meer informatie en een uitgebreide indruk: www.pestprogramma.lady-blabla.nl

TIP: Het is goed mogelijk om cultuurbudget van (buur)scholen/verenigingen met hetzelfde bestuur bij elkaar te leggen en de kosten te delen. De contactpersoon cultuur van uw gemeente kan hier meer over vertellen. Samen komt u verder.

Contactgegevens Lady BlaBla:

VanStam Music
VanStam Music
Lagedijkerweg 19 L
1742 NB Schagen

Bookings: Marco van Stam
Tel: +31641054374
office@vanstammusic.nl
www.vanstammusic.nl

Voor vragen en opmerkingen aan Lady BlaBla: ladyblabla@pesten.nl

Zie hieronder een compilatie van de ‘Scholendag Zwanenburg-Halfweg’.